Professionel og kvalitetsbevidst tømrer og snedker 

Skal du have renoveret et kontor, en skole eller en institution? Skiftet et tag, lavet klimatilpasning eller etableret et større naturprojekt? Eller har du brug for en fast servicepartner til bygningsvedligehold?  

Winther & Møllenbach kan hjælpe dig med alt fra sparring og rådgivning til effektiv og professionel udførelse. Vi har gennem årene udført en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for en række kommuner og styrelser samt forskellige større og mindre virksomheder. 

Vi har mange års erfaring og er stolte af, at vi har opbygget et omdømme, hvor vi er kendt for at være en professionel og troværdig samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet og god service hele vejen rundt om et byggeprojekt – lige fra tilbudsgivning og udførelsen af vores arbejde til overholdelse af aftaler og den stand vi efterlader byggepladserne i. 

Vi løser både større og mindre opgaver og kan varetage hoved- såvel som fagentrepriser. Vi kan også tilknyttes som en fast servicepartner, der løser eventuelle problemer hurtigt og effektivt. Vi har bl.a. stor erfaring indenfor:  

  • Vedligeholdelse af ejendomme, herunder forbedring af klimaskærme og energioptimeringer som fx nyt tag, nye døre og vinduer samt efterisolering. Vi er også specialiseret i at fjerne og bortskaffe asbest. 
  • Renoveringer af fx kontorer, skoler og institutioner, hvor vi fx laver større eller mindre ombygninger, forbedring af indeklima herunder akustikløsninger og ventilationsløsninger mm. samt tilpasning ift. fx brandkrav. 
  • Forsikringssager, hvor vi i tæt samarbejde med forsikringsbranchen genopbygger efter fx brand, stormskader, skimmelsvamp eller udbedrer vandskader. 
  • Udendørs klimatilpasning og forskellige typer af naturprojekter, som fx etablering af broer, shelters og observationstårne. 
  • Sparring og rådgivning i projektfasen af et kommende projekt omkring rumløsninger, materialevalg mm. Dette kan både gøres alene med bygherre eller i samarbejde med arkitekt. 

Vi samarbejder med både arkitekter og rådgivende ingeniører, ligesom vi har en række gode samarbejdspartnere og underentreprenører, vi står inde for.  

Hovedentreprenør med fokus på effektiv og serviceminded byggestyring  

Det kan ofte være en fordel at have én samarbejdspartner, som har det overordnede ansvar og er tovholder på hele projektet. Med Winther & Møllenbach som hovedentreprenør får I én kontaktperson, hvorefter vi står vi for planlægning og koordinering mellem alle underentreprenører og leverandører. Vi sikrer, at jeres projekt forløber, som det skal, holder styr på løse ender og sikrer, at deadlines og budgetter overholdes. Med andre ord, vi varetager byggesagen fra start til slut. 

læs mere om os
garantidh_logo_rgb

Projekter

Referencer

Informationer
Winther & Møllenbach ApS
Broagervej 1
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 29181659
Medlem af
logo-dansk håndværksgaranti
Følg os på LinkedIn