Den gode arbejdsplads

Da vi startede Winther & Møllenbach, var det med en klar vision om at skabe en arbejdsplads, vi gerne selv ville være en del af. Det er det stadig i dag, hvor vi kontinuerligt arbejder for at være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og spændende opgaver til vores medarbejdere. 

Det gør vi bl.a. ved at have fokus på vores medarbejders sikkerhed samt udvikling og optimering af virksomheden og vores arbejdsprocesser. Alt sammen for at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at levere god service og høj kvalitet samtidig med, at de udvikler sig både fagligt og personligt.  

Vi arbejder også målrettet på at have de optimale rammer og sociale arrangementer, der gør det sjovt at gå på arbejde og sikrer, at vi udvikler os som et team med interesse og omsorg for hinanden. Senest har vi etableret et hyggeområde med bordtennis og bordfodbold, hvor vi fx kan afslutte en god dag med en lille duel.

Glade kunder

Vi stræber efter at opbygge stærke relationer med vores kunder, og vores mål er altid at skabe langvarige partnerskaber, der er baseret på tillid og respekt. 

Derfor er vi også stolte af, at vi har opbygget et omdømme, hvor vi er kendt for at være en professionel og troværdig samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet og god service hele vejen rundt om de byggeprojekter vi er involveret i. 

Vi sætter en ære i at opføre os ordentligt og have respekt for de byggepladser, vi kommer på. Uanset om det er et kontor, en offentlig bygning eller et privat hjem, så opfører vi os som gæster af huset, der behandler tingene med respekt og rydder op efter os. 

Vores ansvar

Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed med ambitioner inden for grøn omstilling og vi arbejder kontinuerligt for at mindske både vores eget og vores kunders klimaaftryk.  

Det gør vi bl.a. ved at tænke over, hvilke materialer vi bruger, vejlede vores kunder i at vælge materialer med mindst muligt CO2 aftryk, optimere vores forbrug, sortere til genanvendelse og bortskaffe vores affald bedst muligt. Alt dette for at minimere vores samlede klimapåvirkning.  

Dertil har vi monteret et 24kwh solcelleanlæg, som skal dække strømforbruget på vores værksted samt vores truck, maskiner og værktøj. Vi har også varmeisoleret vores værksted, monteret støvanlæg på vores faste maskiner og udskiftet vores arbejdstøj, så det primært er lavet af genbrugsmaterialer. Endelig har et godt arbejdsmiljø og gennemfører løbende tiltag og aktiviteter, der kan sikre, at vi fastholder dette.  

En anden del af vores ansvar handler om at bidrage til, at der fortsat uddannes dygtige og kvalitetsbevidste tømrer, der har lyst til at gøre karriere i vores branche. Derfor har vi altid tre lærlinge under uddannelse tilknyttet vores virksomhed. 

Byggebranchen spiller en stor rolle i den grønne omstilling. Vi er bevidste om, at vi stadig har meget at gøre og kan blive endnu bedre til at bakke op en udvikling, der går i en mere bæredygtig retning. Vi arbejder derfor kontinuerligt med vores ansvarlighed og implementerer løbende de tiltag, der giver mening for vores forretning, medarbejdere og kunder samt miljøet og klimaet.  

Læs mere om hvad vi kan tilbyde, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt under Erhverv og Offentlig eller Privat og Forsikring.

Medarbejdere

Ole Winther
Tømrermester

ole@wmtrae.dk | +45 2181 8431

Thor Møllenbach
Tømrermester

thor@wmtrae.dk | +45 2945 2946

Thomas Hector
Projekt – Salgsleder | Tømrer

th@wmtrae.dk | +45 5356 0256

Brian Winther
Formand | Tømrer

Philip Christiansen
Formand | Tømrer

Brian Christensen
Tømrer

Lasse Mogensen
Tømrer

George Omitta
Tømrer

Mathias Roed
Tømrer

Michael Høj
Tømrer

Jan Norvang
Tømrer

Asbjørn Kristensen
Tømrer Lærling

Emil Olsen
Tømrer Lærling

Nikolai Hinnum
Tømrer Lærling

Albert Friis Kusk
Tømrer Lærling

Informationer
Winther & Møllenbach ApS
Broagervej 1
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 29181659
Medlem af
logo-dansk håndværksgaranti
Følg os på LinkedIn