Erfaren tømrer og snedker til nybyg, renovering og energioptimering 

Skal du have bygget om, bygget til, renoveret tag eller skiftet døre og vinduer? Så kan vi hjælpe dig med dit projekt.  

Hos Winther & Møllenbach har vi erfaring med mange forskellige tømrer- og snedkeropgaver for både private, offentlige og erhvervskunder. 

Vi er stolte af, at vi har opbygget et omdømme, hvor vi er kendt for at være en professionel og troværdig samarbejdspartner, der leverer høj kvalitet og god service hele vejen rundt om et byggeprojekt. Og når vi kommer i dit hjem, opfører vi os som gæster, der behandler tingene med respekt og rydder op efter os. 

Vi løser både større og mindre opgaver som hoved- eller fagentreprenør med udgangspunkt i dit behov. Vi har bl.a. stor erfaring indenfor:  

  • Nybygning, tilbygning og ombygning. 
  • Energioptimering i form af efterisolering, udskiftning af tag, døre og vinduer. 
  • Forsikringssager. Som kunde har du ret til selv at vælge din håndværker til udbedring af en evt. forsikringssag. Vi har erfaring med at udbedre mange forskellige typer af sager og samarbejder naturligvis med dit forsikringsselskab. 

Gennem vores mange år i byggebranchen, har vi oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for vores område. Det betyder, at vi kan tilbyde dig kompetent sparring og rådgivning, hvis du har brug for at drøfte idéer og få sparring til fx rumløsninger eller materialevalg. Dette kan vi gøre alene sammen med dig, eller i samarbejde med fx en arkitekt. 

Professionel og serviceminded hovedentreprenør 

Jo flere håndværkere, der er involveret i dit byggeprojekt, jo vigtigere er det, at du overvejer, om du selv vil stå for byggeledelsen og koordinering mellem de forskellige håndværkere. Eller om du vil sætte en hovedentreprenør på den opgave. 

Vælger du os som hovedentreprenør, får du én kontaktperson, der planlægger og varetager alt koordinering mellem underentreprenører. Vi sikrer, at alt forløber, som det skal, holder styr på evt. løse ender og sikrer, at alle deadlines og budgetter overholdes. Med andre ord, vi varetager dit byggeprojekt fra start til slut. 

Kvalitetsbevidst og pålidelig fagentreprenør 

Vælger du selv at varetage hovedentreprisen eller lægge den hos en anden, deltager vi gerne som fagentreprenør på fx et nybyggeri, en større renovering eller ombygning. 

læs mere om os
garantidh_logo_rgb

Projekter

Referencer

Informationer
Winther & Møllenbach ApS
Broagervej 1
4070 Kirke Hyllinge
CVR: 29181659
Medlem af
logo-dansk håndværksgaranti
Følg os på LinkedIn